Το ημερολόγιό μας

Ο Γλυκούλης στο σπίτι του Ορφέα

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016

Αγαπημένο μου ημερολόγιο.

Σήμερα είναι η αγαπημένη μου μέρα γιατί πήρα τον Γλυκούλη στο σπίτι μου. Το μεσημέρι φάγαμε όλοι μαζί σουτζουκάκια και του άρεσαν. Το απόγευμα πήγαμε στο judo και ο Γλυκούλης καθόταν και μας έβλεπε. Τον Γλυκούλη τον είχα συνέχεια στην αγκαλιά μου και παίζαμε. Το σκυλάκι όλο το βράδυ μας φύλαγε. Μακάρι να είχα ένα αληθινό σκυλάκι!

Ορφέας Καρανάσιος  Στο σπίτι της Άσπας

Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016

Αγαπημένο μου ημερολόγιο.

Σήμερα μόλις μπήκαμε στο σπίτι μου του έδειξα τα δωμάτια. Μετά παίξαμε στα μαξιλάρια και παίξαμε με το τάμπλετ. Μετά σκαρφαλώσαμε και φάγαμε.

Άσπα Κουτσιανά   


Παρέα με τη Φένια

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016

Αγαπημένο μου ημερολόγιο.

Σήμερα ήταν η καλύτερή μου μέρα, γιατί έφερα ένα σκυλάκι από το σχολείο μου που το λένε Γλυκούλη. Το είχα συνέχεια στην αγκαλιά μου. Φάγαμε μαζί κρέας με μακαρόνια. Διαβάσαμε μαζί τα μαθήματα, πήγαμε μαζί στην ενόργανη, παίξαμε μαζί και είδαμε ταινίες.


Η Φένια με τον Γλυκούλη
Φένια ΚαρυώτηΜια μέρα με τον Δημοσθένη

Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016

Αγαπημένο μου ημερολόγιο.

Πρώτα φάγαμε μεσημεριανό, μετά παίξαμε με το τηλέφωνο και έκανα τα μαθήματα. Πήγαμε βόλτα στη ζωγραφική. Ο αδερφός μου ήρθε μαζί με τη γιαγιά μου και πήγαμε στο σπίτι. Και είχα τον Γλυκούλη στην αγκαλιά μου όλο το απόγευμα. Το βράδυ τον πήρα στο κρεβάτι μου και ξυπνήσαμε το πρωί μαζί.

Δημοσθένης Μακρυνάκης

 
Στο σπίτι της Αρνόβιας

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016

Αγαπημένο μου ημερολόγιο

Σήμερα είναι η καλύτερή μου μέρα γιατί πήρα ένα σκυλάκι στο σπίτι μου. Το λένε Γλυκούλη. Παίξαμε παρέα, φάγαμε μηλόπιτα, μετά πήγαμε στο πιάνο, του έδειξα πως παίζουμε πιάνο. Γυρίσαμε σπίτι, παίξαμε κρυφτό μαζί με τον Γλυκούλη. Μετά βάλαμε πυζάμες, πλύναμε τα δόντια μας και κοιμηθήκαμε.

Αρνόβια Βάρναλη


Παρεούλα με τη Γεωργία

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016

Αγαπημένο μου ημερολόγιο

Σήμερα είναι η αγαπημένη μου μέρα γιατί έφερα ένα σκυλάκι στο σπίτι μου που το λένε Γλυκούλη. Πρώτα του έδειξα τα δωμάτια, μετά φάγαμε μακαρόνια με κιμά, είδαμε τηλεόραση και μετά παίξαμε με τα αυτοκινητάκια. Έκανα αγγλικά μαζί με τον Γλυκούλη, φάγαμε γιαούρτι, ήπιαμε γάλα, πλύναμε τα δόντια μας και κοιμηθήκαμε. Το πρωί ξυπνήσαμε μαζί ετοιμαστήκαμε και πήγαμε στο σχολείο.

Γεωργία Γκαϊτατζή


Μια μέρα με τον Νίκο

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016

Αγαπημένο μου ημερολόγιο

Σήμερα έφερα ένα σκυλάκι από το σχολείο που το λένε Γλυκούλη. Όταν ήρθα στο σπίτι έβγαλα τον Γλυκούλη από το τσαντάκι, τον αγκάλιασα και έπαιξα μαζί του ποδόσφαιρο. Μετά φάγαμε μακαρόνια και μετά κοιμηθήκαμε.Νίκος και Γλυκούλης παρέα
Νίκος ΣαλονικίδηςΣτο σπίτι του Ορέστη

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016

Αγαπημένο μου ημερολόγιο

Σήμερα είναι ο Γλυκούλης στο σπίτι μου!!! Μόλις έφυγα από το σχολείο ήρθα τρέχοντας στο σπίτι μου για να αγκαλιάσω τον Γλυκούλη. Μετά φάγαμε φακές, του άρεσαν πάρα πολύ!!! Ύστερα τον κέρασα ένα γλυκάκι και είπε πως ήταν θαυμάσιο. Έπειτα κάναμε τα μαθήματά μας. Μετά τον γνώρισα στον Αρθούρο, το τιγράκι του αδερφού μου, και παίξανε πάρα πολύ ωραία. Μετά ζωγραφίασαμε και του άρεσε. Σε λίγη ώρα φύγαμε για το τζούντο και με έβλεπε στην προπόνηση, θέλει να αρχίσει κι αυτός! Γυρίσαμε στο σπίτι μας, φάγαμε, κάναμε ντουζ, πλύναμε τα δόντια μας και ξαπλώσαμε και κοιμηθήκαμε αγκαλίτσα. Το πρωί δεν ήθελα να τον αποχωριστώ!!!


Υ.Γ. Του χάρισα ένα μπαλάκι για να παίζει και του έφτιαξα ένα κολάρο χριστουγεννιάτικο!!!Η ζωγραφιά του Ορέστη
Ορέστης Πασχαλίδης O Γλυκούλης στο σπίτι του Βαγγέλη

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

Έφερα σήμερα από το σχολείο τον Γλυκούλη, ένα πανέμορφο σκυλάκι. Τον έβαλα να παίξει με το αρκουδάκι μου και έγιναν φίλοι αμέσως. Φάγαμε πατάτες τηγανιτές και άρεσαν σ' όλους. Μετά τα μαθήματά μου παίξαμε μπάλα. Δεν έφυγε από κοντά μου ούτε μια στιγμή. 
Πόσο θα 'θελα να ήταν αληθινός ο μικρός Γλυκούλης!


Γλυκούλης και αρκουδάκι για πάντα φίλοι
Βαγγέλης ΔεδούσηςΣυντροφιά με τον Κωνσταντίνο

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016

Αγαπημένο μου ημερολόγιο

Σήμερα είναι από τις αγαπημένες μου μέρες γιατί έφερα τον Γλυκούλη σπίτι μου. Του άρεσε πολύ. Φάγαμε ρύζι με κοτόπουλο και μετά είδαμε τηλεόραση. Και μετά έπαιξε με το ελεφαντάκι μου. Μετά παίξαμε ποδόσφαιρο. Διαβάσαμε τα αγγλικά και ένα χριστουγεννιάτικο τραγούδι. Μετά του δοκίμασα άμα του πάει το μουστάκι και το παπιγιόν και του ταίριαζαν. Και παίξαμε με το μπαλάκι μου και μετά ζωγραφίσαμε. Μετά διαβάσαμε ένα παραμύθι και μετά πήγαμε αγγλικά. Μετά από τα αγγλικά πήγαμε σε ένα πάρτι.


Ο Κωνσταντίνος παίζει μπάλα με τον Γλυκούλη
Κωνσταντίνος ΚοκκώνηςΠαρέα με τη Μαρία

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016

Αγαπημένο μου ημερολόγιο

Σήμερα είναι η αγαπημένη μέρα γιατί έφερα ένα σκυλάκι στο σπίτι μου, που το λένε Γλυκούλη. Παίξαμε νοσοκομείο και εγώ ήμουν η νοσοκόμα. Μετά πήγαμε στο μπαλέτο. Πήραμε τον Γλυκούλη μαζί μας και η μαμά μου τον πήγε μια βόλτα. Ο Γλυκούλης δεν ήθελε να φύγει και μετά γύρισαν και με πάρουν. Μετά παίξαμε με τον αδερφό μου και τον Γλυκούλη. Μετά από το παιχνίδι πήγαμε για ύπνο και η μαμά μου μας διάβασε ένα παραμύθι. Εγώ ξάπλωσα με τον Γλυκούλη.


Η Μαρία και ο Γλυκούλης

Μαρία Καλαντίδου
 

Στο σπίτι του Ηλία

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2016    

Αγαπημένο μου ημερολόγιο

Σήμερα έφερα τον Γλυκούλη σπίτι μου. Φάγαμε σπανακόρυζο και παίξαμε ποδόσφαιρο. Μετά ήρθε ο ξάδερφός μου και παίξαμε μαζί με τον Γλυκούλη κυνηγητό. Ύστερα επειδή πέρασε η ώρα έβαλα τον Γλυκούλη στην τσάντα του και πήγαμε στα αγγλικά. Μετά το μάθημα γυρίσαμε σπίτι και φάγαμε μακαρόνια με κιμά. Μετά ξαπλώσαμε στο κρεβάτι, πήραμε ένα βιβλίο, το διαβάσαμε και κοιμηθήκαμε.


Ηλίας, ξάδερφος και Γλυκούλης

Ηλίας Τσάμης
Παρεούλα με την Ηλέκτρα

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016

Αγαπημένο μου ημερολόγιο

Σήμερα πέρασα τέλεια με τον Γλυκούλη. Το μεσημέρι φάγαμε μακαρόνια με κιμά, παίξαμε κούκλες και μετά κοιμηθήκαμε μαζί.Ο Γλυκούλης με την Ηλέκτρα δίπλα στο έλατο
 Ηλέκτρα Σκόρδα


Συντροφιά με τον Πέτρο

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016

Αγαπημένο μου ημερολόγιο

Σήμερα είναι η καλύτερή μου μέρα επειδή έφερα ένα σκυλάκι στο σπίτι μου, που το λένε Γλυκούλη. Φάγαμε γιουβαρλάκια και ψάρια. Μετά κάναμε τα μαθήματά μας και πήγαμε στα αγγλικά. Ύστερα πήγαμε στο πάρτι του Ορέστη και του άρεσε πολύ πολύ!!! Αργότερα πήγαμε στο σπίτι μου και κοιμηθήκαμε. Το πρωί όταν σηκωθήκαμε ο Γλυκούλης δεν ήθελε να φύγει από εδώ.

Υ.Γ. Στον Γλυκούλη βάλαμε στο πόδι του ένα χαρτάκι που γράφει το όνομά του για να μη χαθεί.

Πέτρος Καπουνιάρης


Στο σπίτι του Πάνου Σ.

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016

Αγαπημένο μου ημερολόγιο

Σήμερα είναι από τις αγαπημένες μου μέρες, γιατί έφερα ένα σκυλάκι στο σπίτι μου που το λένε Γλυκούλη. Πρώτα φάγαμε γαύρο και σαρδέλες και μετά του έδειξα το άλμπουμ μου με τα χαρτάκια και του διάβασα τρία παραμύθια. Παίξαμε ποδόσφαιρο, έκανα τα αγγλικά μου και έβαλα τον Γλυκούλη να βλέπει. Μετά παίξαμε ξανά ποδόσφαιρο, εγώ, ο Γλυκούλης και ο αδερφός μου. Μετά από μία ώρα πήγαμε να πλύνουμε τα δόντια μας και πέσαμε για ύπνο!!!

Υ.Γ. Του έδωσα ένα σκουφάκι ΠΑΟΚ και ένα μπαλάκι.

Πάνος και Μιχαήλ παίζουν μπάλα με τον ΓλυκούληΠάνος Σαββουλίδης
Παρέα με τη Μαρίλια

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

Αγαπημένο μου ημερολόγιο

Σήμερα πήρα στο σπίτι μου ένα πολύ γλυκούτσικο σκυλάκι που το λένε Γλυκούλη. Φάγαμε μακαρόνια με κιμά, κοιμηθήκαμε, ξυπνήσαμε, φάγαμε μαζί τα φρούτα μας, παίξαμε τουβλάκια και μετά βουρτσίσαμε τα δόντια μας και κοιμηθήκαμε αγκαλιά!

Μαρίλια Μιχτοπούλου


Στο σπίτι του Πάνου Μ.

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016

Αγαπημένο μου ημερολόγιο

σήμερα ήταν μια από τις αγαπημένες μου μέρες. Γιατί έφερα τον Γλυκούλη! Μετά παίξαμε μαζί ποδόσφαιρο, φάγαμε σνίτσελ με ρύζι, πήγαμε στο πλέιχάους και παίξαμε επιτραπέζιο παιχνίδι και μετά φύγαμε. Η μαμά στο σπίτι μας διάβασε ένα Τζερόνιμο Στίλτον. Κοιμηθήκαμε και ξυπνήσαμε! Και είπε πως είναι το καλύτερο σπίτι!

Νικητής φυσικά, ο Πάνος


Πάνος Spider-Man Μουρμουρής


Μια μέρα με τη Δωροθέα

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016

Αγαπημένο μου ημερολόγιο

Σήμερα είναι η αγαπημένη μου μέρα γιατί πήρα τον γλυκούλη στο σπίτι μου. Μόλις μπήκαμε φάγαμε φακές και μετά κάναμε τα ελληνικά μαθήματα και τα αγγλικά μαθήματα. Μόλις τελειώσαμε τα μαθήματα με είδε να χορεύω μπαλέτο. Μετά όμως του είπα ότι πρέπει να φύγουμε για να πάμε στο Μοντέρνο. Καθώς γυρίζαμε από το Μοντέρνο πήγαμε στο σχολείο μου γιατί είχαμε συνάντηση. Αφού γυρίσαμε από το σχολείο και μόλις μπήκαμε στο σπίτι φάγαμε φρυγανιές με βούτυρο και μέλι. Μόλις φάγαμε παίξαμε ένα επιτραπέζιο εγώ, ο Γλυκούλης και η μαμά μου. Αργότερα κοιμηθήκαμε. Τον ρώτησα άμα ήθελε να ξαναέρθει και μου είπε ότι το θέλει πολύ. Εγώ του είπα ότι θα πω στην κυρία να μας τον ξαναδώσει άλλη μια φορά.

Υ.Γ. Πριν πάμε στο σχολείο ήρθε η δεκαοχτούρα μας και του τη γνώρισα.

Δωροθέα αγαπά Γλυκούλη


Δωροθέα Γρηγοριάδη                

     
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου